mandag 31. august 2009

Ny sykkel, tidlig jul og en GAL pappa!



STOLT!!! Og ho har valgt den selv (nesten i hvertfall)












I helga fikk prinsessa ny sykkel. Eller det vil si ho fikk en tidlig julegave av mormor og bestefar! Og siden sykler er på tilbud nå så ble den kjøpt nå!! Det gjorde sitt til at vi i grunn var veldig fornøyde alle tre, og da særlig siden ho er så sprek å sykler til barnehagen hver dag..
. Det ska lsies at det må være sånn ca 800 meter eller noe å sykle, så det er jo en vannvittig strekning! men ned så er det bare nedover og hjem ja, da går det bare opp opp opp.. flaks for oss at det er funnet opp TAU (og da mener jeg spesielt ryggen min, men ho er flink til å trå også...)
Så da var det av med støttehjula på den gamle
lille sykkelen også skal vi ØVE ØVE ØVE det går bedre og bedre, så ærevære en super pappa, og en fantastsk onkel Christian og tante Øyunn som har løpt bak for å støtte... Er i grunn av og til litt deilig å ha vondt i ryggen fra før av for å si det sånn, de fikk det vel de tre andre også;) Og da snuppa ville bruke den nye sykkelen tok likså godt Øystein seg en runde på den gamle... Vi har hatt ei super helg og i dag er Tuva Eileen hjemme pga planleggingsdag i barnehagen, det er grått ute så mor vasker gulv... FLINK???

Have a great one, vi blogges seinere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar